H OPI πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και δημιουργεί τη νέα συλλογή Big Zodiac Energy Collection για το φθινόπωρο του 2023. Με σαγηνευτικές και απίθανες αποχρώσεις, η νέα συλλογή προσφέρει ένα χρωματοσκόπιο αποχρώσεων με στοιχεία της γης, του αέρα, της φωτιάς και του νερού.

Με μια παλέτα 12 αποχρώσεων με μοναδικά περλέ, ουράνια shimmer, ακόμη και ολογραφικό εφέ, αυτές οι πολυδιάστατες αποχρώσεις θα σας κάνουν να λάμπετε από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Γκριζοπράσινο, φιστικί και χρυσό αιχμαλωτίζουν την γαλήνια φύση των ζωδίων της Γης, ενώ τα ζώδια του νερού βυθίζονται στο γαλάζιο, το μπλε του κοβαλτίου και το ολογραφικό ασημί. Τα ζώδια της φωτιάς αντιπροσωπεύονται με έντονο κόκκινο, μπορντό και χρυσό, ενώ τα ζώδια του αέρα εκπέμπουν vibes σε αποχρώσεις του μαργαριταρένιου λευκού, navy μπλε και βιολετί.

Μια συλλογή γεμάτη χαρακτηριστικά ζωδίων όπου οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν την απόχρωση του ζωδιακού τους κύκλου ή της προσωπικής τους σύνδεσης με το σύμπαν.

Τη συλλογή Big Zodiac Energy πλαισιώνουν τα ωροσκόπια χρωμάτων της Sanctuary για να μπορέσουν οι καταναλωτές να επιλέξουν τις αποχρώσεις που ταιριάζουν με την εποχή ή τα αστέρια τους.

Οι αποχρώσεις της συλλογής Big Zodiac Energy περιλαμβάνουν τις εξής:

Kiss My Aries

Taurus-t Me

Gemini and I

I Cancer-tainly Shine

The Leo-nly One

#Virgoals

Feelin’ Libra-ted

Scorpio Seduction

Big Sagittarius Energy

Feelin’ Capricorn-y

Aquarius Renegade

Pisces the Future

Τα προϊόντα ΟΡΙ διανέμονται στη Κύπρο από την εταιρεία A.J Vouros Ltd και μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα  Beauty Line, Era, επιλεγμένα φαρμακεία και ινστιτούτα νυχιών.

Περισσότερα Business νέα εδώ