Η απόλυτα πετυχημένη και ολοκληρωμένη γκάμα των SUV μοντέλων της Skoda είναι ο κυριότερος λόγος για την επιτυχία της μάρκας στην Κυπριακή αγορά! Τα εντυπωσιακά SUV βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του Κύπριου αγοραστή σημειώνοντας διαρκώς αυξανόμενες πωλήσεις. Τώρα, η Unicars, προσφέρει ετοιμοπαράδοτα Skoda KAROQ και KODIAQ με όφελος μέχρι 4000€.

ŠKODA KAROQ      

Το ŠKODA KAROQ ήταν το δεύτερο μοντέλο της μάρκας στην κατηγορία των μεσαίων SUV Ένα πολυτάλαντο οικογενειακό all-rounder SUV, το οποίο κέρδισε πολλές και σημαντικές διακρίσεις ενώ παράλληλα αποτέλεσε ιδιαίτερα μεγάλη εμπορική επιτυχία, με πάνω από μισό εκατομμύριο πωλήσεις στις 60 αγορές του κόσμου στις οποίες πωλείται.

Ένα σύγχρονο SUV, με φρέσκια, μοντέρνα σχεδίαση και προηγμένες τεχνολογίες συστημάτων για την υποβοήθηση της οδήγησης και την ψηφιακή συνδεσιμότητα.

Στην Κύπρο προσφέρεται με τρεις κινητήρες. Στα 1.5 λίτρα με 150 ίππους και στα 2.0 λίτρα με 190 ίππους και τετρακίνηση. Μαζί και ο δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας με 116 και 150 ίππους. Ο τελευταίος διαθέτει τετρακίνηση. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με το

7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG, ενώ θα διατίθεται και σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Ambition, Style και Sportline.

ŠKODA KODIAQ

To Škoda KODIAQ αποτελεί τη ναυαρχίδα της μάρκας στην κατηγορία των SUV. Ένα μοντέλο που προσφέρει μεγάλους χώρους, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και  τεχνολογία αιχμής. Το KODIAQ διατίθεται στα πακέτα, Ambition, Style, Sportline και RS ενώ προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου. Η γκάμα ξεκινά με τον κινητήρα στα 1.5 λίτρα TSI με 150 ίππους και ολοκληρώνεται με τον κορυφαίο 2.0 λίτρων TSI με τους 245 ίππους και τετρακίνηση. Στη γκάμα και ο δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας που προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις με 150 και 200 ίππους και τετρακίνηση. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με το  7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Skoda, μέλος του Ομίλου Volkswagen, παρουσίασε το μεγαλεπήβολο σχέδιο με την ονομασία ‘NEXT LEVEL – ŠKODA STRATEGY 2030’ που αποσκοπεί προς τον πλήρη εκσυγχρονισμό και την ξεκάθαρη πορεία της προς την ηλεκτρική εποχή.

www.unicars.com

Περισσότερα Business νέα εδώ