Δίπλα στα παιδιά ευάλωτων οικογενειών στέκεται η Ελληνική Τράπεζα, στηρίζοντας για ακόμα μια χρονιά την εκστρατεία «ΟΛΑ τα παιδιά με σχολικά». Η εκστρατεία υλοποιείται για 8η συνεχή χρονιά από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 εκπρόσωποι της Ελληνικής Τράπεζας, παρέδωσαν στον Πρόεδρο του ΠΣΣΕ, γραφεία, βιβλιοθήκες, , γραφική ύλη και άλλο εξοπλισμό, τα οποία θα διατεθούν στη βάση κριτηρίων σε ευάλωτες οικογένειες, μέσω του Σώματος Εθελοντών.

Η μακρόχρονη εμπειρία του ΠΣΣΕ, από το 1973 και το ανθρώπινο δυναμικό του, είναι οι κύριοι συντελεστές επιτυχίας σε κάθε εκστρατεία. Η γενναιόδωρη προσφορά της Ελληνικής Τράπεζας, συμβάλλει στην προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων οικογενειών και ιδιαίτερα των αναγκών των παιδιών, χαρίζοντας τους χαμόγελο και αισιοδοξία.

“Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να καλύψουμε ανάγκες των ευάλωτων οικογενειών, συνδράμοντας με αυτό τον τρόπο στο ταξίδι μάθησης των παιδιών που θα μπορούν να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με χαρά και αισιοδοξία”, δήλωσε ο Γιώργος Χριστοδουλίδης, Επικεφαλής Μονάδας Ανθρώπινου Δυναμικού της Ελληνικής Τράπεζας.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ, κ. Ηλίας Δημητρίου, ευχαρίστησε την Ελληνική Τράπεζα η οποία για πολλοστή φορά στηρίζει τις εκστρατείες και το έργο του ΠΣΣΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι «Οι ανάγκες των καιρών απαιτούν συλλογική προσπάθεια, συνέργειες και ωφέλιμες συνεργασίες για να καταφέρουμε να στηρίξουμε την κοινωνία. Ως εκ τούτου, η συνεργασία της Ελληνικής Τράπεζας με το ΠΣΣΕ, το Ανώτατο Συντονιστικό Σώμα Εθελοντικής Προσφοράς, επαναλαμβάνει την έντονη δέσμευση της στην κοινωνική υπευθυνότητα και στις κοινωνικές αξίες αλλά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης στις ανάγκες της κοινωνίας και στην προώθηση του αλτρουισμού και του εθελοντισμού. Ευχαριστώ όλα τα στελέχη της Ελληνικής Τράπεζας και ευελπιστώ ότι η συνεργασία μας θα επεκταθεί, στη βάση και του Μνημονίου Συνεργασίας που έχουμε υπογράψει, αφού μαζί μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα προς όφελος της κοινωνίας».

Περισσότερα Inspiration νέα εδώ