Η APS Cyprus ανακοινώνει τη νέα της εκστρατεία  με μια επιλογή  διαφορών τεμαχίων γης στην περιοχή της Πάφου. Τα συγκεκριμένα τεμάχια που θα πωλούνται με εκπτώσεις μέχρι και 35% ανήκουν σε όλες τις κατηγορίες – οικιστικά, αγροτικά και εμπορικά. Οι προσφορές θα είναι σε ισχύ για όλο τον μήνα Ιανουάριο.

Στην προσφορά αυτή θα βρείτε τεμάχια σε ποικίλες περιοχές εντός και εκτός της πόλης, όπως Άγιο Θεόδωρο, Γεροσκήπου, Άρμου, Κισσόνεργα, Κοίλη, Μέσα Χωρίο μέχρι την Πόλη Χρυσοχούς και το Νέο Χωριό. Τα τεμάχια γης ποικίλουν σε εμβαδόν, είναι σε προσιτές τιμές και ιδανικές τοποθεσίες.

Η επαρχία της Πάφου είναι γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες της και την καρπερή της γη. Η αρχαιολογική κληρονομιά της Πάφου είναι τέτοια ώστε η UNESCO περιέλαβε ολόκληρη την πόλη στον Παγκόσμιο Κατάλογο Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Για οικόπεδα & αγροτεμάχια που ξεχωρίζουν σε ανταγωνιστικές τιμές, κάντε τώρα την αναζήτηση σας στη νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα www.aps-cyprus.com.

Στην ιστοσελίδα υπάρχει και η δυνατότητα να κάνετε εγγραφή στο newsletter της APS Cyprus για να ενημερώνεστε πρώτοι για νέα ακίνητα και άλλες προσφορές.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε βοήθεια για την αναζήτηση σας από έναν επαγγελματία της ομάδας της APS Cyprus, καλώντας στο 22500900