Έλαβε το βραβείο «Best Solutıon for EMIR» στα βραβεία RegTech Insight Europe Awards 2022.

H MAP FınTech με περηφάνεια ανακοινώνει ότι βραβεύτηκε με το βραβείο «Best Solutıon for
EMIR» στα βραβεία RegTech Insight Europe Awards 2022. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στο Λονδίνο.

Τα βραβεία RegTech Insight Europe αναγνωρίζουν και βραβεύουν τις λύσεις κανονιστικής
τεχνολογίας (RegTech) που έχουν ξεχωρίσει, βοηθώντας τις εταιρείες χρηματοοικονομικών
υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο να συμμορφώνονται με τις πολλές, αλλά και πολύπλοκες κανονιστικέςαπαιτήσεις τους με πιο αποτελεσματικό και προσαρμόσιμο τρόπο.

Η MAP FınTech, μέλος του Ομίλου MAP S.Platis, κατέχει ηγετική θέση διεθνώς σε θέματα
κανονιστικής/ρυθμιστικής τεχνολογίας (regulatory technology), αναπτύσσοντας τεχνολογίες και εργαλεία τόσο για την αυτοματοποίηση υποβολής αναφορών σε εποπτικές και φορολογικές αρχές, όσο και σε θέματα βέλτιστης εκτέλεσης εντολών (best execution), αλλά και σε θέματα ηλεκτρονικής ταυτοποίησης πελατών (eKYC).

Σχολιάζοντας την τελευταία διεθνή διάκριση της εταιρείας, ο κ. Παναγιώτης Ομήρου, CEO της MAP FınTech, σημείωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κλάδος μας επέλεξε γι’ αυτό το βραβείο. Η MAP FınTech είναι ένας από τους πρώτους πάροχους στην Ευρώπη η οποία προσέφερε αυτοματοποιημένες λύσεις ούτως ώστε να διασφαλίζεται η πλήρης συμμόρφωση στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού κανονισμού EMIR, με δισεκατομμύρια συναλλαγές να έχουν υποβληθεί με επιτυχία μέχρι στιγμής. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να συνδυάζουμε την τεχνογνωσία στον τομέα της τεχνολογίας αλλά και της συμμόρφωσης, ούτως ώστε να παραμείνουμε ευέλικτοι και αποτελεσματικοί στις νέες, αυξανόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις και απαιτήσεις συμμόρφωσης του τομέα κανονιστικής τεχνολογίας (RegTech) διεθνώς».

Από την πλευρά της, η κ. Angela Wilbraham, Διευθύνουσα Σύμβουλος του A-Team Group, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στη MAP FinTech για το βραβείο του φετινού “RegTech Insight Award Europe” για την καλύτερη λύση EMIR. Τα φετινά βραβεία ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικά. Ως εκ τούτου, αυτοί που έχουν βραβευθεί δίκαια θεωρούνται ως οι πλέον καθιερωμένοι πάρoχοι λύσεων, οι οποίοι βοήθησαν αποτελεσματικά τους συμμετέχοντες στον παγκόσμιο κλάδο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά και αποδοτικά στις αυξημένες ρυθμιστικές απαιτήσεις».
Περισσότερες πληροφορίες για τις ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις που παρέχει η εταιρεία MAP FınTech μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.mapfintech.com