Αυτή την Δευτέρα, 24 Μαΐου στις 17:00 φιλοξενούμε τον Μάριο Αντωνίου, Γενικό Γραμματέα του ΠΑ.ΣΥ.ΛΕ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου) σε μια Live συνέντευξη με παρουσιαστή τον Πόλυ Ξιναρή.

Μάριος Αντωνίου – Σύντομο Βιογραφικό:

  •  Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΥΛΕ από το 2013
  • Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Χ.Α Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ – Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ από το 2001
  • Πτυχίο στην Αμερική στο Business Administration με κατεύθυνση το Management
  • Μεταπτυχιακό στο Λονδίνο στην Διοίκηση Προσωπικού
  • Πάρεδρος του Εργατικού Δικαστηρίου
  • Αριστίνδην Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΛ Λεμεσού
  • Μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ανθρώπινου Δυναμικού

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνεντευξη απο το κανάλι μας στο YouTube εδω:

Μέσα απο ζωντανές συνεντεύξεις απο την σελίδα του Market News Cy στο Facebook θα μπορείτε να γνωρίσετε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες. Στόχος μας να μεταφέρουμε γνώση και ιδέες σε όλους όσους μας παρακολουθούν για να βοηθήσουμε και να εμπνέυσουμε τον επειχειρηματικό κόσμο.

ΠΑΣΥΛΕ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 από 40 μεγαλύτερες και μικρότερες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των λιανικών επιχειρήσεων στο θέμα του ωραρίου, την εκπροσώπηση των θέσεών τους στα κέντρα αποφάσεων και την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τα οφέλη των ανοικτών καταστημάτων.
Σήμερα, στον Σύνδεσμο συμμετέχουν 85 επιχειρήσεις που εκπροσωπούν περισσότερους από 10.000 εργαζόμενους, από κάθε κατηγορία του κλάδου (τρόφιμα – ποτά, ένδυση – υπόδηση, εστίαση, παιχνίδια, ηλεκτρονικά κ.λπ.). Ο Σύνδεσμος υποστηρίζει ότι το θέμα του ωραρίου μπορεί να λυθεί οριστικά μέσα από γόνιμο διάλογο με συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων κοινωνικών εταίρων, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στη Βουλή να προωθήσει μια σύγχρονή, αποτελεσματική και ωφέλιμη νομοθεσία για το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Κύπρο.