Την Δευτέρα, 5 Ιουλίου στις 15:00 με φιλοξενούμενο τον Σάββα Περδίο, Υφυπουργό Τουρισμού, σε μια Live συνέντευξη με παρουσιαστή τον Πόλυ Ξιναρή.

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για να παρακολουθήσετε την συνέντευξη ΕΔΩ

Μέσα απο ζωντανές συνεντεύξεις απο την σελίδα του Market News Cy στο Facebook θα μπορείτε να γνωρίσετε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες.

Στόχος μας να μεταφέρουμε γνώση και ιδέες σε όλους όσους μας παρακολουθούν για να βοηθήσουμε και να εμπνέυσουμε τον επειχειρηματικό κόσμο.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη εδώ:

Σύντομο βιογραφικό

Ο Σάββας Περδίος γεννήθηκε στην Έγκωμη τον Αύγουστο του 1981. Ομιλεί, πέρα από την ελληνική, την αγγλική, τη γαλλική και τη γερμανική γλώσσα. Σπούδασε χρηματοοικονομική και λογιστική στο Πανεπιστήμιο του Γουόρικ (2002-2004) και διαχείριση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο Ecole Hôtelière de Lausanne (2004-2008).

Ανέλαβε μαζί με τη σύσταση του Υφυπουργείου Τουρισμού, από τον Ιανουάριο του 2019, την υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού με εφαρμογή των απαραίτητων οριζόντιων πολιτικών, τον σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης, καθώς και τη γενικότερη πολιτική εποπτεία του τουριστικού τομέα.

Δείτε περισσότερα για τα νέα του Υφυπουργείου στον πιο κάτω σύνδεσμο:

http://www.tourism.gov.cy