Την Τρίτη, 29 Ιουνίου στις 17:00 με φιλοξενούμενο τον Παναγιώτη Θρασυβούλου, Πρόεδρο του Cyprus Human Resource Management Association (CyHRMA), σε μια Live συνέντευξη με παρουσιαστή τον Πόλυ Ξιναρή.

Μέσα απο ζωντανές συνεντεύξεις απο την σελίδα του Market News Cy στο Facebook θα μπορείτε να γνωρίσετε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες.

Στόχος μας να μεταφέρουμε γνώση και ιδέες σε όλους όσους μας παρακολουθούν για να βοηθήσουμε και να εμπνέυσουμε τον επειχειρηματικό κόσμο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη μέσω της σελίδας μας στο Facebook, στο κανάλι μας στο YouTube και εδώ :

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Παναγιώτη Θρασυβούλου μέσω του LinkedIn

, στην ιστοσελίδα του CyHRMA http://www.cyhrma.org/ καθώς και στην σελίδα τους στο Facebook .

Σύντομη Βιογραφία:
Ο Παναγιώτης Θρασυβούλου γεννήθηκε στη Λευκωσία. Κατέχει πτυχίο BSc in Business Management με βαθμό Merit από το Πανεπιστήμιο του Essex και MSc in International Employment Relations & Human Resources Management με βαθμό Distinction από το London School of Economics & Political Science (LSE). Από το LSE έχει λάβει το βραβείο “Foundation of Automation and Human Development School Prize for the Best Overall Performance”. Σήμερα είναι υποψήφιος για το Διδακτορικό πρόγραμμα στο Management στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ο Παναγιώτης ξεκίνησε την καριέρα του ως Human Resources Officer και αργότερα ως Human Resources & Quality Manager στη Cybarco Ltd και στον Όμιλο Λανίτη για 5 χρόνια. Τα επόμενα 5 χρόνια εργάστηκε στον Όμιλο Τσεριώτη, όπου ηγείτο των τμημάτων Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού & Ποιότητας. Οι κύριες αρμοδιότητές του αφορούσαν θέματα διαχείρισης απόδοσης, διαχείρισης αλλαγής, διαχείρισης ποιότητας και οργανωσιακής ανάπτυξης. Για 3 χρόνια λειτουργούσε τη δική του εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών HR,  Onwork. Από το 2018 μέχρι και σήμερα ηγείται του τμήματος People Advisory Services (PAS) της EΥ Κύπρου.