Το Perwoll, η Νο1 μάρκα στην Κύπρο στα ειδικά απορρυπαντικά* καινοτομεί για ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα 1α   ειδικά απορρυπαντικά σε μορφή κάψουλας. Τα νέα Perwoll Renew Black Allin-1 Caps είναι εξειδικευμένα για τη φροντίδα των σκούρων ρούχων, ενώ τα Perwoll Renew Color Allin-1  Caps είναι ιδανικά για τα χρωματιστά. Προσφέρουν απαλή καθαριότητα στα ρούχα και αξεπέραστη φροντίδα των ινών και των χρωμάτων, διατηρώντας τα 3 φορές περισσότερο!

H εξειδικευμένη σύνθεσή τους, προσφέρει μοναδικό άρωμα στην πλύση ενώ αποτελείται από 85% λιγότερο νερό σε σχέση με τα αντίστοιχα Perwoll υγρά. Το φίλμ τους είναι 100% υδατοδιαλυτό και βιοδιασπώμενο. Οι συσκευασίες των νέων Perwoll Renew caps, έχουν πάνω από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι 100% ανακυκλώσιμες! Η ΗΕΝΚΕL, No1 εταιρία σε 31 χώρες παγκοσμίως στα Ειδικά απορρυπαντικά**, με αυτό το λανσάρισμα αλλάζει τα δεδομένα στο πλύσιμο των ρούχων ενώ πιστή στη δεσμευσή της για αειφορία, φροντίζει και το περιβάλλον συμβάλλοντας δραστικά στην προστασία του.

Το Perwoll μέσω του κίνηματος #RethinkFashion αναγνωρίζει ότι η βιώσιμη μόδα δεν είναι μόνο μια τάση της εποχής. Είναι ένα κίνημα το οποίο προέρχεται από την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με τον αντίκτυπο της βιομηχανίας μόδας στο περιβάλλον. Το Perwoll μας προ(σ)καλεί όλους να αγοράζουμε λιγότερα ρούχα, φροντίζοντας περισσότερο αυτά που ήδη έχουμε και να τα διατηρούμε σαν καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα! Eπιπλέον, στηρίζει τους Κύπριους σχεδιαστές και θα είναι ο μεγάλος χορηγός στην αγαπημένη γιορτή της μόδας, το «Οκτώ με ένα σκοπό. The fashion show» που θα γίνει το 2023.

Γίνε και εσύ μέρος του κινήματος #RethinkFashion και ενημερώσου για  την φροντίδα των ρούχων και τα προϊόντα Perwoll μέσα από το νέο site: www.perwoll.cy

*Πηγή: Retail Zoom Cyprus, μερίδια σε Αξία, 2021
**Πηγή: Nielsen 2021

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876, έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 52.000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €19,3 δις και λειτουργικά κέρδη €2,6 δισ. για το έτος 2020. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

 

Σχετικά με την GPM  Henkel LTD

Η GPM – Henkel Ltd, λειτουργεί ως θυγατρική της Henkel KGaA στην Κύπρο. Έχει έδρα της τη Λευκωσία από τον Νοέμβριο του 2004. Δραστηριοποιείται στους εμπορικούς τομείς των απορρυπαντικών και οικιακών καθαριστικών. Περιλαμβάνει επίσης και τον τομέα των καταναλωτικών καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας. Στον τομέα των απορρυπαντικών και καθαριστικών, τα κυριότερα είδη της στην Κύπρο είναι τα απορρυπαντικά ρούχων Dixan και Perwoll, οι χρωμoπαγίδες K2r Colour Catcher, τα απορρυπαντικά πιάτων Somat, τα καθαριστικά πατώματος Der General και τα καθαριστικά τουαλέτας Bref.

Περισσότερα Business νέα εδώ