Ακόμη μία διεθνής διάκριση για τον Όμιλο P&P, αποδεικνύει την κορυφαία
ποιότητα των brands του, όλα με κυπριακή υπογραφή.

Συγκεκριμένα, ο φρέσκο-στυμμένος κατεψυγμένος χυμός λεμονιού PAPAFiLiPOU, έλαβε τη μέγιστη διάκριση Superior Taste Award με 3 αστέρια, από το International Taste Institute που εδρεύει στις Βρυξέλλες, συγκεντρώνοντας συνολική βαθμολογία 96%! Πρόκειται για τον πρώτο και μοναδικό Κυπριακό φρέσκο-στυμμένο κατεψυγμένο χυμό που λαμβάνει αυτή την τιμητική διάκριση στο συγκεκριμένο θεσμό.

Από το 2005, το International Taste Institute κάνει τον κόσμο ένα πιο νόστιμο μέρος, αξιολογώντας περισσότερα από 15.000 προϊόντα τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή των διάσημων Chefs & Sommeliers και η αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας, έχουν συμβάλει στο να καταστεί το Superior Taste Award, ως το πιο γνωστό, ανεξάρτητο, πιστοποιητικό παγκοσμίως, 100% επικεντρωμένο στη γεύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από 200 ανεξάρτητους, καταξιωμένους Chefs & Sommeliers από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και διάσημοι Chefs από εστιατόρια τα οποία κατέχουν αστέρια Michelin. Τα υποψήφια προϊόντα δοκιμάζονται σε τυφλές δοκιμές και αξιολογούνται με βάση την πρώτη εντύπωση, όψη, οσμή, υφή και φυσικά τη γεύση.

Ο βραβευμένος χυμός λεμονιού, με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU, παράγεται από άριστης ποιότητας φρέσκα, ώριμα Κυπριακά λεμόνια και κάτω από αυστηρές προδιαγραφές πιστοποιημένες από τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Αγνός και χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων υλικών, χωρίς νερό και χωρίς ζάχαρη, καταψύχεται άμεσα έτσι ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να απολαμβάνει τα οφέλη του φρέσκου κυπριακού λεμονιού γρήγορα και κάθε στιγμή της ημέρας, αποτελώντας την έξυπνη λύση υψηλής ποιότητας για το μαγείρεμα, τη ζαχαροπλαστική, τα ροφήματα και τα κοκτέιλ.

Ο 100% χυμός λεμονιού PAPAFiLiPOU δίνει γεύση και άρωμα… ακριβώς όπως και τα φρέσκα λεμόνια!