Μοιάζει να φυσάει αεράκι από τον Όλυμπο στο πρώτο εμπορικό κέντρο της χώρας, γιατί έχουμε αφίξεις από το μυθικό βουνό των θεών! Η PLAYMOBIL σε συνεργασία με το Mall of Cyprus και τα καταστήματα Public, παρουσιάζουν 2 μοναδικούς παιδότοπους εμπνευσμένους από την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία, και καλούν τους μικρούς μας φίλους να έρθουν μαζί μας σε ένα μαγικό ταξίδι με ατέλειωτο παιχνίδι! Από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου στις 2 πλατείες του Mall of Cyprus θα συνδυάσουμε παιχνίδι και γνώση, διεγείροντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά των παιδιών.

Μη ξεχάσετε να λάβετε και μέρος στο διαγωνισμό μας! Συμπληρώστε το κουπόνι που θα σας δώσουν οι παιδαγωγοί μας στους παιδότοπους PLAYMOBIL Fun, ρίξτε το στην κληρωτίδα του διαγωνισμού που θα βρείτε στο κατάστημα Public στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου, και μπείτε στην κλήρωση για 10 υπέροχα PLAYMOBIL παιχνίδια. Όροι και προϋποθέσεις εδώ.

Bρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε παιχνίδια Playmobil στα Public. Δείτε όλες τις επιλογές εδώ.

Οι παιδότοποι PLAYMOBIL Fun θα λειτουργούν καθημερινά από 5 Αυγούστου μέχρι και 4 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ. Στις 15 Αυγούστου οι παιδότοποι θα παραμείνουν κλειστοί.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Είσοδος αυστηρά για παιδιά 4 ετών και άνω.

Οι κανονισμοί λειτουργίας των παιδότοπων είναι διαθέσιμοι εδώ.

Περισσότερα Business νέα εδώ