Μέσω του Hellenic Bank Mobile App οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να αιτηθούν για Προσωπικό δάνειο, Πιστωτική κάρτα και Όριο παρατραβήγματος εύκολα, γρήγορα και από οπουδήποτε.

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας έχουν έναν επιπλέον λόγο να χαμογελούν, καθώς πλέον μπορούν να αιτηθούν για ‘Προσωπικό δάνειο’, ‘Πιστωτική κάρτα’ ή ‘Λογαριασμό με όριο’, κάνοντας CONNECT στο Hellenic Bank Mobile App και ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, για να καλύψουν άμεσες ανάγκες τους.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία οι εγγεγραμμένοι χρήστες του Hellenic Bank Mobile App μπορούν ανά πάσα στιγμή να συνδεθούν στην εφαρμογή της Ελληνικής Τράπεζας και από την αρχική σελίδα να μεταβούν στην ενότητα «Περισσότερα», ακολούθως να μπουν στα «Προϊόντα Δανειοδότησης» και να διαλέξουν το προϊόν που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.

Το ‘Προσωπικό δάνειο’ προσφέρετε για ποσό μέχρι €30.000 χωρίς προσωπικές εγγυήσεις και μπορεί είτε να έχει σταθερό επιτόκιο με διάρκεια 5 χρόνια για σταθερότητα και ευκολία, είτε κυμαινόμενο επιτόκιο με διάρκεια 7 χρόνια για μεγαλύτερη ευελιξία.

Ο ‘Λογαριασμός με όριο’ παρέχει πιστωτική διευκόλυνση έως €20.000 για τις καθημερινές συναλλαγές και ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας άμεση ρευστότητα, χρεωστική κάρτα και μόνιμες εντολές πληρωμών.

Τέλος, αν ο πελάτης επιθυμεί ‘Πιστωτική κάρτα’ μπορεί να επιλέξει από τις κάρτες Visa Blue Credit ή Mastercard Blue Credit, οι οποίες παρέχουν δωρεάν βασική ταξιδιωτική κάλυψη, δωρεάν ασφάλεια προστασίας αγορών και άτοκη περίοδο αγορών, είτε από τις Visa Gold Credit, Mastercard Platinum Credit και Mastercard Elite Credit για επιπλέον προνόμια και πρόσβαση σε αποκλειστικές υπηρεσίες.

Οι οδηγίες είναι απλές και σαφείς, ο πελάτης θα κληθεί να επιλέξει το ποσό της πίστωσης που χρειάζεται και ακολούθως τον «υπολογισμό προσφοράς», να συμπληρώσει τα πεδία με τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται και να ανεβάσει τα απαραίτητα έγγραφα, να κατεβάσει τα προσυμβατικά έγγραφα και να πατήσει υποβολή αίτησης. Τέλος, μπορεί να χαμογελάσει, καθώς η σύναψη πιστωτικής διευκόλυνσης έγινε πλέον πιο appλή από ποτέ.

Περισσότερα  Business νέα εδώ