Ως εγκεκριμένος συνεργάτης του Digital Marketing Institute (DMI) και μέλος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών DMI, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προσφέρει στους φοιτητές του MSc Digital Marketing την ευκαιρία να αποκτήσουν επαγγελματική πιστοποίηση από το DMI. Η πιστοποίηση DMI προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς νέας γνώσης στους φοιτητές και τις φοιτήτριες  μέσω εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύχθηκε από παγκοσμίου φήμης ειδικούς στον τομέα του Digital Marketing, και ευθυγραμμίζεται με πληθώρα παγκοσμίων πλαισίων προσόντων.

Η διοίκηση και το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με υπερηφάνεια και τιμή ανακοινώνουν ότι ο διεθνούς φήμης φορέας πιστοποίησης ψηφιακού μάρκετινγκ, DMI, πιστοποίησε την πρώτη ομάδα αποφοίτων του προγράμματος MSc Digital Marketing του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος. Σαράντα ένας απόφοιτοι του προγράμματος έλαβαν την ιδιότητα του Certified Digital Marketing Associate τον Ιούλιο του 2022 από το DMI, οι οποίοι είναι πλέον εγγεγραμμένοι DMI Certified Professionals.

Η Συντονίστρια του προγράμματος MSc Digital Marketing, Δρ Σοφία Δάσκου δήλωσε: «Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι περήφανο που είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών του DMI και αναγνωρίζει και προωθεί τα επιτεύγματα των αποφοίτων του. Πιστεύουμε ότι οι δεξιότητες και οι ικανότητες που αναπτύσσουν οι φοιτητές/φοιτήτριες μας μέσω του MSc Digital Marketing, τους προετοιμάζουν για μια επιτυχημένη καριέρα στο κόσμο του ψηφιακού (και όχι μόνο) μάρκετινγκ. Η συνεργασία μας με το DMI εμπλουτίζει τη μαθησιακή εμπειρία των φοιτητών και φοιτητριών μας  και την έκβαση του προγράμματος MSc Digital Marketing».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα MSc Digital Marketing και το πρόγραμμα πιστοποίησης του DMI επισκεφθείτε το σύνδεσμο https://www.nup.ac.cy/gr/mastermscindigitalmarketingdistancelearning/

Περισσότερα Business νέα εδώ