Με την πρόοδο της οικοδομής του Limassol Blu Marine να συνεχίζεται σταθερά, η προσδοκίες για την ολοκλήρωση αυτού του μοναδικού έργου αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Το Limassol Blu Marine είναι μια υπερσύγχρονη παραθαλάσσια οικιστική ανάπτυξη κατά μήκος της παραλίας της Λεμεσού, σε απόσταση 330μ. από τη Μαρίνα Λεμεσού. Περιτριγυρισμένη από επενδύσεις υποδομής αξίας δισεκατομμυρίων, αυτή η πολυτελής ανάπτυξη προορίζεται να αλλάξει το πρόσωπο και το καθεστώς της Κύπρου, και να επηρεάσει την οικονομία για τα επόμενα χρόνια.

Το Limassol Blu Marine είναι ένα έργο σχεδιασμένο από την Benoy και τους διεθνώς αναγνωρισμένους, βραβευμένους αρχιτέκτονές της. Το έργο θα προσφέρει μια επιλογή από πολυτελή διαμερίσματα και ρετιρέ. Όλα τα διαμερίσματα και τα ρετιρέ έχουν θέα τον ορίζοντα της πόλης της Λεμεσού και στα γαλαζοπράσινα νερά της Μεσογείου. Θα διαθέτουν 24/7 υπηρεσία θυρωρείου, πολυτελές λόμπι και εστιατόριο με ποικίλες κουζίνες και επιλογές φαγητού.

Το Limassol Blu Marine θα έχει ένα εντυπωσιακό υπερυψωμένο βάθρο 9 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας που θα έχει θέα τους γραμμικούς κήπους και την απέραντη θέα της Μεσογείου. Στο βάθρο θα βρίσκεται το γυμναστήριο οροφής, το λόμπι, το εστιατόριο (Bistro) και η εξωτερική πισίνα υπερχείλισης 50 μέτρων. Το Spa 1150 τετραγωνικών μέτρων θα αποτελείται από εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 25 μέτρων, ατμόλουτρο και σάουνα ανδρών και γυναικών, καθώς και αίθουσες μασάζ και περιποίησης.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη LIVE

Όσοι ενδιαφέρονται για την κατασκευαστική ανάπτυξη και εξέλιξη αυτού του υπέροχου έργου, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα Limassol Blu Marine  https://limassolblumarine.com/ η οποία διαθέτει LIVE CAMERA https://rtsp.me/embed/h5yhD5d4/, όπου μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόοδο σε πραγματικό χρόνο.

Το πρόσωπο της Λεμεσού αλλάζει

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πόλη της Λεμεσού αλλάζει. Οι επιχειρήσεις, η ψυχαγωγία και η πολυτελής οικιστική ανάπτυξη κάνουν μια κομβική στροφή προς τη Δύση, καθιστώντας την σε ένα πλήρες αναζωογονημένο κέντρο της πόλης. Η Δυτική Λεμεσός έχει πολλά να προσφέρει σε επενδυτές και επιχειρηματίες που αναζητούν νέες ευκαιρίες στις περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Νέα έργα υποδομής, όπως η νέα μαρίνα Λεμεσού, το Dubai World Cruise Terminal, η αναβάθμιση του παλιού λιμανιού, το μεγαλύτερο καζίνο της Ευρώπης, το Seafront Park, το Historic City Centre, το Limassol Blu Marine, το My Mall Limassol και το επερχόμενο Golf Resort στοχεύουν την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού, επενδυτικού και επιχειρηματικού κόσμου και την αύξηση των αφίξεων τουριστών από διάφορες ξένες αγορές, καθώς και επενδυτικών ευκαιριών.

 

Περισσότερα Business νέα εδώ