Το χαμόγελό μας είναι η δύναμή μας, αφού όταν χαμογελάς κάνεις και τους γύρω σου να χαμογελούν. Αυτό το φθινόπωρο, τα Lay’s μάς καλούν να μοιραστούμε αυτή τη δύναμη και να μοιράσουμε πολλά χαμόγελα που θα γίνουν χαρά για εκείνους που τα έχουν μεγάλη ανάγκη!

Οι πέντε κλασσικές γεύσεις Lay’s, φόρεσαν τα χαμόγελά τους και υποστηρίζουν τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο «Ένα Όνειρο μια Ευχή». Συγκεκριμένα, με το μήνυμα «Μοίρασε χαμόγελα με Lay’s» μάς καλούν να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας,  απολαμβάνοντας τα αγαπημένα μας πατατάκια. Τα Lay’s θα μετατρέψουν τις χαμογελαστές συσκευασίες σε δωρεά προς το Σύνδεσμο, αφού 5 σεντ από την πώληση κάθε συσκευασίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συνδέσμου, μέχρι του ποσού των €20.000. Στόχος της δράσης είναι να μοιράσουμε όσα περισσότερα χαμόγελα, ούτως ώστε να μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα όσο το δυνατό περισσότερες ευχές παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Οι χαμογελαστές συσκευασίες βρίσκονται ήδη στην αγορά και η δράση θα διαρκέσει μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο μια Ευχή», εδώ και χρόνια, εκπληρώνει ευχές παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, υποστηρίζει οικονομικά τις οικογένειές τους και παρέχει ψυχολογική υποστήριξη τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός εκπληρώνει τις ευχές παιδιών που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου.

Μοίρασε κι εσύ χαμόγελα με Lays και δώσε δύναμη στην ευχή!