Η Cyprus Public Transport για ακόμη μία φορά έμπρακτα βρίσκεται κοντά στο επιβατικό της κοινό και ανακοινώνει ότι άρχισε ήδη να  εξυπηρετήσει τον κόσμο της Λάρνακας που επιθυμεί να μεταβεί στο Metropolis Mall. Μόλις πριν από λίγες μέρες το νέο εμπορικό κέντρο της πόλης άνοιξε τις πόρτες του και έχει ήδη υποδεχθεί πλήθος επισκεπτών. Με γνώμονα τη διευκόλυνση και την άνεση των κατοίκων των περιοχών όπου δραστηριοποιείται, η Cyprus Public Transport διάθεσε αρκετές γραμμές οι οποίες πραγματοποιούν διαδρομές από και προς το εμπορικό κέντρο.

Τα σημεία απ’ όπου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία της CPT προς το νέο Metropolis Mall είναι η στάση της Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου (Φαρμακείο) και η στάση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας (οδός Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής), καθώς και η στάση του Σταδίου ΓΣΖ (οδός Γιώργου Χριστοδουλίδη). Τα ίδια σημεία ισχύουν και για την επιστροφή στο κέντρο της Λάρνακας, με εξαίρεση την Εκκλησία Αγίου Γεωργίου. Στις γραμμές των διαδρομών από και προς το Metropolis Mall περιλαμβάνεται και νυχτερινή διαδρομή, για όσους επιλέξουν τους χώρους εστίασής του για τη νυχτερινή τους έξοδο.

Η κομβική τοποθεσία του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας δίνει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης από το κέντρο της πόλης και η Cyprus Public Transport δεν θα μπορούσε να μη φροντίσει ώστε να εξυπηρετηθεί όσο περισσότερος κόσμος είναι δυνατόν, προσφέροντας την εναλλακτική του λεωφορείου. Το Metropolis Mall φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος προορισμός αναψυχής και αγορών στη Λάρνακα και η Cyprus Public Transport θα είναι εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τους χάρτες διαδρομών της CPT, επισκεφθείτε: https://publictransport.com.cy/cms/page/announcements)