Στην Electroline είναι πάντα… καλοκαίρι, με πολλές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και σε οικιακές συσκευές.

Τα καταστήματα Electroline μας προσκαλούν σε άλλο ένα, δεύτερο, μοναδικό 15ήμερο προσφορών που θα διαρκέσει από τις 16 μέχρι τις 30 Ιουνίου, συνεχίζοντας να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό αγαπημένα προϊόντα σε καταπληκτικές τιμές και να αναβαθμίζουν διαρκώς τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να ανταποκρίνονται σε ό,τι χρειάζεται ο καθένας μας.

Την περίοδο αυτή, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν επώνυμα κλιματιστικά και ψυγεία, τα οποία είναι ανάμεσα στα προϊόντα που έχουν την περισσότερη ζήτηση λόγω εποχής, σε ακόμα πιο προσιτές τιμές. Το ίδιο ισχύει και για τις τηλεοράσεις, αφού φέτος είναι η χρονιά των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Εκτός από τα παραπάνω προϊόντα, οι προσφορές αφορούν διάφορα προϊόντα όλων των κατηγοριών καθώς και αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας που βρίσκονται επίσης ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Και έπεται και συνέχεια!

Τα καταστήματα Electroline αποτελούν σημείο αναφοράς και τον απόλυτο προορισμό, όπου ο καταναλωτής μπορεί να βρει συγκεντρωμένες πολλές και διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες ηλεκτρικών ειδών, τεχνολογίας και υπηρεσιών. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας είναι πάντοτε πρόθυμο να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συμβουλέψει τον πελάτη, προτείνοντας ιδέες και επιλογές σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός.

Δείτε τις προσφορές εδώ.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Electroline καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλων των ηλικιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των καταστημάτων Electroline: www.electroline.com.cy