Ταξιδεύεις και κερδίζεις επιστροφή χρημάτων!

Έναν ακόμα λόγο να «πετάνε» από τη χαρά τους έχουν οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας αφού η SKY express, η αεροπορική εταιρεία της νέας εποχής, εντάσσεται στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό, Ελληνική Τράπεζα και SKY express εγκαινιάζουν μια αμοιβαία επωφελή, μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας που έχουν κατεβάσει και ενεργοποιήσει τη δωρεάν εφαρμογή Mple Rewards στο κινητό τους, αγοράζοντας με τις κάρτες τους εισιτήρια της SKY express για το μεγαλύτερο δίκτυο ελληνικών (34), αλλά και ευρωπαϊκών προορισμών (Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία κ.α.), επωφελούνται με επιστροφή χρημάτων και πρόσβαση σε προσφορές και προνόμια που ισχύουν αποκλειστικά για αυτούς.

Πρόκειται για ακόμα μια σημαντική κίνηση εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας, η οποία επενδύει και ισχυροποιεί συνεχώς την παρουσία της στην Κύπρο, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή στις αερομεταφορές, συνεισφέροντας στη συνεχή διεύρυνση της συνδεσιμότητας του νησιού.

Όπως δηλώνει ο Γεράσιμος Σκαλτσάς, Εμπορικός Διευθυντής SKY express: «Σήμερα επισφραγίζουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με την Ελληνική Τράπεζα και προσφέρουμε στους πελάτες μας στην Κύπρο έναν επιπλέον λόγο να μας προτιμούν. Στην ποιότητα του πτητικού μας έργου και στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη, προστίθενται πλέον οι προσφορές προς τους επιβάτες μας, οι οποίοι μετά την ένταξή μας στο Μπλε μπορούν να επωφεληθούν με προνόμια και επιστροφή χρημάτων για κάθε πτήση τους. Κυρίως, όμως, η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει την πρόθεση της SKY express να επενδύσει στην Κύπρο και να συμβάλει στην ανάπτυξή της με αυξημένη συνδεσιμότητα 12 μήνες το χρόνο και όχι εποχικά ή ευκαιριακά. Η προσήλωσή μας αυτή στην κυπριακή αγορά επιβεβαιώνεται μέσα από τη συνεργασία μας με μια κορυφαία Τράπεζα, την Ελληνική Τράπεζα».

Αντίστοιχα, ο Ανδρέας Ασσιώτης, Επικεφαλής της Μονάδας Ιδιωτών της Ελληνικής Τράπεζας
σημείωσε: «Συνεχίζοντας το ταξίδι του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Τράπεζάς μας, στο οποίο συμμετέχουν ήδη πέραν των 110 εταιρειών από όλους σχεδόν τους τομείς της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας, οι πελάτες μας θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν και προσφορές στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών με την ένταξη ενός στρατηγικού συνεργάτη,της SKY express.  Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία για την Ελληνική Τράπεζα, η οποία δίνει ιδιαίτερη αξία στους πελάτες μας σε μια περίοδο όπου τα ταξίδια γίνονται όλο και πιο σημαντικά. Μέσω των καρτών μας και του Μπλε ενισχύουμε έμπρακτα τη σημαντικότητα της παροχής αξίας στους πελάτες μας. Η έναρξη της συνεργασίας με την SKY express είναι μόνο η αρχή. Πολύ σύντομα αναμένουμε να προχωρήσουμε και σε άλλες ανακοινώσεις με γνώμονα πάντα την κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων των πελατών μας.
Μοναδική προϋπόθεση για τον πελάτη είναι να κατεβάσει το Mple Rewards App στο κινητό του.Όλες οι προσφορές και οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή και στο
www.hellenicbank.com/mple».

Σχετικά με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε
Το Μπλε είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών με επιστροφή χρημάτων (cashback) της
Ελληνικής Τράπεζας. Οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας επωφελούνται με επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας τις κάρτες τους σε εμπόρους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, μέσω της εφαρμογής Mple Rewards. Στο Μπλε, συμμετέχουν περισσότεροι από 110 εκλεκτοί συνεργάτες, ανάμεσά τους υπεραγορές, πρατήρια καυσίμων, εστιατόρια, επιχειρήσεις ηλεκτρονικών ειδών και εμπορικά καταστήματα. Μπορείτε να δείτε τις προσφορές του κάθε εμπόρου στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής Mple Rewards η οποία είναι διαθέσιμη στο App Store, Google Play και Huawei App Gallery.

Σχετικά με την SKY express
H SKY express, μέλος της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών. Στην Ελλάδα καλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών (34), ενώ για το καλοκαίρι του 2022 έχει εξασφαλίσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές (Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Ρουμανία, Ολλανδία, Εσθονία, Πορτογαλία, Αρμενία, Πολωνία) και συνεχίζει. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Middle East Airlines, Cyprus Airways, easy jet και Delta. Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x7), ενός Airbus A320Neo και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως. Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.