Με πέντε βραβεία, τα τρία χρυσά, η Cyta ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς των Cyprus Responsible Business Excellence Awards, που διοργάνωσε η Boussias Cyprus στον Πρωταρά, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022. Η βράβευση αποτελεί ακόμα μία αναγνώριση της Cyta ως Υπεύθυνου Εταιρικού Πολίτη και της διαχρονικής της δράσης σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η Cyta διακρίθηκε με τρία χρυσά βραβεία στην κατηγορία «Ανακύκλωση» για την «Οργάνωση και Στήριξη Δράσεων Ανακύκλωσης για Βιώσιμη Ανάπτυξη», στην κατηγορία «Zero Waste» ως ο «1ος Οργανισμός στην Κύπρο με Μηδενικά Απόβλητα στις Χωματερές «Zero Waste to Landfill»  και στην κατηγορία «Διαχείριση Αποβλήτων» για την «Ολιστική και Δομημένη Διαχείριση των Αποβλήτων». Επίσης, της απονεμήθηκε αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Δομημένο Περιβάλλον / Πράσινα Κτίρια» για την «Πιστοποίηση Κτιρίων και Καταστημάτων ως Green Offices» και χάλκινο βραβείο στην γενική κατηγορία για τις «Στρατηγικές Συνεργασίες για Προστασία της Βιοποικιλότητας στην Κύπρο».

Στη βάση ξεκάθαρης, στοχευμένης  και δομημένης στρατηγικής, η Cyta δεσμεύεται και αποδεικνύει μέσα από τη δράση της ότι θα συνεχίσει την υλοποίηση σημαντικών έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης που συντείνουν στην πρόοδο της Πράσινης Ψηφιακής Μετάβασης, τόσο για τον ίδιο τον Οργανισμό, όσο και για ολόκληρη την Κυπριακή Κοινωνία.

Μπορείτε να βρείτε τα δελτία τύπου της Cyta στο σύνδεσμο: www.cyta.com.cy/pr/pressreleases

Περισσότερα Business νέα εδώ