Σε μία λαμπερή τελετή την Τρίτη 12 Ιουλίου στην αμφιθεατρική αίθουσα «Ν.Σκαλκώτας» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανάμεσα σε καταξιωμένους επαγγελματίες διεθνούς φήμης η εταιρία The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar κατέκτησε το Gold Award of Quality & Taste 2022 των Estiatoria.gr Golden Awards για τα καταστήματά της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μέρος του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ελληνικής Γαστρονομίας του Greek Taste Beyond Borders® GTBB υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Δήμου Αθηναίων.

Είναι η πρώτη χρονιά που η αλυσίδα The Big Bad WolfSouvlaki & Burger Bar βραβεύεται στον συγκεκριμένο θεσμό, στον οποίο το κοινό και η επιτροπή  αναδεικνύουν τα κορυφαία taste brands της Ελλάδας και της Κύπρου στην κατηγορία «Premium Taste Experience», με γνώμονα τις καλύτερες επιδόσεις. Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί επιστέγασμα της συνεχής προσπάθειας της εταιρίας για καινοτομία και ανάπτυξη με στόχο πάντα την καλύτερη γευστική εμπειρία του καταναλωτή.

Οι εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις σε σουβλάκια και burger, τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, το μοντέρνο και φιλικό interior design με open kitchen concept και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών βοήθησαν το The Big Bad Wolf να ξεχωρίσει και να αναδειχτεί σε κορυφαίο πρωταγωνιστή της εστίασης.

Η ομάδα του The Big Bad WolfSouvlaki & Burger Bar ευχαριστεί το κοινό που όλα αυτά τα χρόνια είμαστε πρώτοι στην προτίμησή του και επισημαίνει πως η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών όλων των εργαζομένων της αλυσίδας. Δεσμευόμαστε ότι η εταιρία θα συνεχίσει να βελτιστοποιεί τη λειτουργία των καταστημάτων και την εξυπηρέτηση των πελατών βασισμένο πάντα στο γνώμονα: Ποιότητα, Εξυπηρέτηση, Καθαριότητα Φιλοξενία.

Στην Κύπρο το The BigBadWolfSouvlaki & BurgerBar λειτουργεί ενα κατάστημα στην Λάρνακα ενω ήδη προγραμματίζει το δεύτερο του μαγαζί, στην Λευκωσία στην οδό Τσερίου στον Στρόβολο.

Περισσότερα Business νέα εδώ