Η απόλυτα πετυχημένη και ολοκληρωμένη γκάμα των SUV μοντέλων της Unicars προσφέρει λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστών στην Κυπριακή αγορά. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για την επιτυχία των VW, Audi, SEAT, CUPRA και Skoda στην Κύπρο καθιστώντας την Unicars σαν τον SUV Xpert της αγοράς.

Τα εντυπωσιακά SUV βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του Κύπριου αγοραστή και η Unicars, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους οδηγούς να γνωρίσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της, προσφέρει σε ειδικές τιμές όλα τα SUV της γκάμας της. Μία προσφορά που ισχύει μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Με σύγχρονη σχεδίαση, αναβαθμισμένα συστήματα ασφαλείας και συνδεσιμότητας, αλλά και άνετους χώρους προσφέρουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία στο δρόμο.

Παράλληλα, η Unicars δίδει την ευκαιρία στον Κύπριο καταναλωτή να διαμορφώσει το αυτοκίνητο του από την άνεση του σπιτιού του, στο χρώμα της αρεσκείας του και με τον εξοπλισμό της επιλογής του, στη νέα πρωτοπόρα  πλατφόρμα UniCARS 4All. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Unicars στο www.unicars .com

Μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα της Volkswagen, Audi, Seat, Skoda και Cupra στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars, σε όλες τις πόλεις.

 

www.unicars.com

Περισσότερα Business νέα εδώ