Τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων για το σχολικό έτος 2021-2022 έχουν ανατεθεί στη Cyprus Public Transport, τόσο για τη Λευκωσία όσο και για τη Λάρνακα και οι διαδρομές του δικτύου έχουν ήδη ξεκινήσει. Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η CPT εκτελεί τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων στις δύο επαρχίες και θα ήθελε να υπενθυμίσει τους  μαθητές ότι θα πρέπει έγκαιρα να επαναφορτίζουν τις κάρτες τους, πριν την λήξη του προηγούμενου εισιτηρίου.

Οι μαθητές και οι γονείς μπορούν να επαναφορτίζουν τις σχολικές Motion Bus κάρτες τους, σε ένα από τα σημεία πώλησης της CPT, μέσω της ιστοσελίδας της CPT ή μέσω της εφαρμογής Pame App.

Η CPT θα ήθελε, επίσης, να υπενθυμίσει σε όλους ότι τα λεωφορεία απολυμαίνονται τακτικά, ενώ η εταιρεία ακολουθεί την αυστηρή πολιτική απολύμανσης που έχει οριστεί από την κυβέρνηση.

Τόσο πέρσι όσο και φέτος, η Cyprus Public Transport εκτελεί τις σχολικές διαδρομές για μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Τεχνικών Σχολών στις Επαρχίες Λευκωσίας (αστικές περιοχές, Αλάμπρα, Ταμασός, Δυτική Περιοχή) και Λάρνακας.

Το προσωπικό  της CPT νιώθει ιδιαίτερη χαρά που για ακόμα μια χρονιά έχει αναλάβει τις σχολικές διαδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με  τις σχολικές διαδρομές και τα δρομολόγια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της CPT: https://www.publictransport.com.cy/