Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 η MetLife Cyprus διοργάνωσε στο ξενοδοχείο “Four Seasons” στη Λεμεσό την εκδήλωση «Οι άνθρωποί μας, η δύναμή μας», μία βραδιά για την απονομή βραβείων στους συνεργάτες της που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους τις χρονιές 2019, 2020 και 2021. Επρόκειτο για μία πολυαναμενόμενη εκδήλωση, μεσολαβούσης της δύσκολης και απαιτητικής περιόδου της πανδημίας, η οποία και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις βραβεύσεις των συνεργατών της MetLife σε διάφορες κατηγορίες τόσο σε τοπικό όσο και σε ΕΜΕΑ επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, σε  επίπεδο ΕΜΕΑ διακρίθηκαν οι διευθυντές υποκαταστημάτων  Αντρέας Μισιαλή και Μάριος Χατζηγιάννης. Στην κατηγορία Διευθυντές Ομάδων τα βραβεία απέσπασαν οι Κωνσταντίνος Μισιαλή και Χρήστος Παπανικολάου, ενώ ως Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι έλαβαν διάκριση οι Αλέκος Αλεξάνδρου, Πόπη Δημητρίου και Αντίγονος Θεοδώρου. 

Ακολούθησε η ομιλία του Vice President Νότιας Ευρώπης & Γενικού Διευθυντή Ισπανίας και Πορτογαλίας κου Oscar Herencia Rodrigo, ο οποίος συνεχάρη τους βραβευθέντες για την επιτυχημένη τους πορεία, την παραγωγικότητα και τον επαγγελματισμό τους, ενθαρρύνοντάς τους να κατακτήσουν νέους στόχους και νέες κορυφές, πάντα με τη στήριξη της MetLife σε κάθε τους βήμα.

Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο κ. Στράτος Πέτρου, Γενικός Διευθυντής της MetLife Κύπρου, ο οποίος, αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όσους διακρίθηκαν, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για την πολύτιμη προσφορά τους και ιδιαιτέρως τις οικογένειές τους που τους στήριξαν στο δύσκολο έργο τους και στα απαιτητικά ωράριά τους.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν όλοι οι συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον κ. Γιώργο Βασιλείου, PPGA της MetLife, ο οποίος αφυπηρέτησε μετά από 61 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Σύσσωμοι τον ευχαρίστησαν για τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που «έχτισε» με πελάτες και συνεργάτες και για την ανεκτίμητη προσφορά του, που αποτέλεσε σημείο αναφοράς και παράδειγμα για όλους.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με δείπνο στο ξενοδοχείο “Four Seasons”, του οποίου ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τους δημοφιλείς καλλιτέχνες Έλλη Κοκκίνου και Κωνσταντίνο Χριστοφόρου που ανέβασαν το κέφι με τις επιτυχίες τους και συνέβαλαν καθοριστικά σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. 

Περισσότερα Business νέα εδώ