Υπό τις πρωτοφανείς συνθήκες που ζούμε αλλά και με την αβεβαιότητα για το μέλλον, το σύνθημα των καταστημάτων Bakali μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ!

Η αλυσίδα καταστημάτων Bakali ιδρύθηκε από την Σκεύη Εμμανουήλ και το πάθος της για Φυσικά αλλά και παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας. Όπως αναφέρει και η ίδια:

 Η βασική φιλοσοφία και στόχος του Bakali, είναι να υπενθυμίσουμε σε όλους τους κατοίκους του νησιού, Κύπριους και μη, τη μεγάλη παράδοση από τα προϊόντα που παράγονται με μεράκι και αγάπη εδώ στον τόπο μας, την Κύπρο υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο μικρούς Κύπριους παραγωγούς, από όλα τα χωριά της Κύπρου. Είναι χρέος όλων μας να υποστηρίζουμε την κυπριακή παράδοση και οικονομία, επιλέγοντας τα κυπριακά προϊόντα στην καθημερινότητά μας. Όταν θέλεις προσωπική ευημερία και ανάπτυξη, πρέπει να βοηθάς και τον τόπο που ζεις να έχει ευημερία και ανάπτυξη.

Αυτή την στιγμή στα καταστήματα Bakali μπορείτε να βρείτε προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην ομοιοπαθητική. Από βότανα, βάμματα, έλαια, έως συμπληρώματα διατροφής. Eπίσης θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικίλα από τσάγια, καφέδες, βότανα, μπαχαρικά και αποξηραμένα φρούτα. Όλων των ειδών, δηλαδή, κυπριακά προϊόντα που φτιάχνονται εδώ στον τόπο μας. 

Επιπλέον, θα βρείτε φυσικά συμπληρώματα διατροφής, θεραπευτικά προϊόντα, θεραπείες προσώπου και σώματος, αλλά και καλλυντικά χωρίς χημικά ή βλαβερές ουσίες. Στο Bakali μπορεί κάποιος να δημιουργήσει τα δικά του μοναδικά δωράκια, ανάλογα με το δικό του γούστο και budget.

Στην Οικογένεια Bakali προστέθηκε πρόσφατα και το νέο project της Σκεύης Εμμανουήλ που ακούει στο όνομα Bakali’s Daily Cup. ‘Eνα εναλλακτικό καφέ στο κέντρο της πόλης το οποίο μεταφέρει όλη την φιλοσοφία Bakali στο καθημερινό σας ρόφημα! 

Τα καταστήματα Bakali βρίσκονται στην Λευκωσία (Μπουμπουλίνας 14Α) στην Λεμεσό (Κολωνακίου 39).

Mπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα και να κάνετε τις παραγγελίες σας και από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα : www.bakali.com.cy