2 Βραβεία Επιχειρηματικότητας στο Φεστιβάλ Gen-E κέρδισε η Κυπριακή αποστολή που έλαβε μέρος στο Ταλίν της Εσθονίας 12-14 Ιουλίου. Συγκεκριμένα η ομάδα «Diligens» πήρε το βραβείο «Novartis Digital Health Innovation Award» και η «NutriCa+» το «JA Alumni Leadership Award».

Το Gen-E αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση Επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, μια γιορτή για την επιχειρηματικότητα και τα επιτεύγματα της ευρωπαϊκής νεολαίας. Μαθητές και μαθήτριες, από 15+ ετών, παρουσιάζουν τις πρωτοποριακές επιχειρηματικές ιδέες τους διαδικτυακά και δια ζώσης. Το Φεστιβάλ Gen-E  συνδυάζει επίσης δύο ετήσιους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας για τους νικητές του JA Μαθητική Επιχείρηση και του προγράμματος JA Start-Up από 41 χώρες.

Η Κύπρος συμμετείχε στους διαγωνισμούς με τους φετινούς εθνικούς νικητές του προγράμματος Μαθητική Επιχείρηση «Nutrica+» και τους νικητές του προγράμματος StartUp «Kolokasi Delicacies»

Η Νεφέλη Ανδρέου, από την ομάδα «NutriCa+» τιμήθηκε με το βραβείο «Alumni Leadership Award» το οποίο απονέμεται σε άτομα τα οποία επιδεικνύουν εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και που επηρεάζουν την ομάδα τους σε όλο το πρόγραμμα του JA.

Περισσότερα Business νέα εδώ