Παραδόθηκε το πρότυπο σάρωθρο στον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού, από την Unicars Pro Solutions σε συνεργασία με την Conagro. Πρόκειται για το μοντέλο TGM της MAN με απόδοση 250hp, το οποίο φέρει την πλέον σύγχρονη αντιρρυπαντική τεχνολογία Euro 6 στάδιο Δ. Το ολοκαίνουργιο σάρωθρο θα τεθεί άμεσα στις υπηρεσίες του Δήμου αναβαθμίζοντας την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών καθαριότητας συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση υγιεινών συνθηκών διαβίωσης για τους δημότες.

Η τελετή παράδοσης και παρουσίασης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δήμου Δρομολαξιάς παρουσία επίσημων προσκεκλημένων της Δημοτικής Αρχής και διευθυντικών στελεχών της Unicars Pro Solutions. Κατά την παράδοση του νέου οχήματος, ο κ. Δημήτρης Σκούφης, Business Unit Manager της Unicars Pro Solutions αναφέρθηκε εκτενώς στις δυνατότητες αλλά και στις τεχνολογικές καινοτομίες του οχήματος της MAN.

Unicars Pro Solutions

Η Unicars είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος επαγγελματίας, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι αυτή. Μέσω της Unicars Pro Solutions, η Unicars μπορεί να καλύψει κάθε μεταφορική ανάγκη με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.  Στόχος είναι η παροχή τεχνογνωσίας για την σωστή επιλογή οχήματος και υπερ-κατασκευής καθώς και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών after sales.
Η Unicars Pro Solutions είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος φορτηγών και λεωφορείων MAN, Neoplan, Volkswagen Εμπορικών και επίσημος επισκευαστής Schmitz Cargobull στην Κύπρο.